Vi er klar til at hjælpe dig med din genoptræning

Joakim Aaen

Fysioterapeuter med speciale i genoptræning sørger for du får den optimale genoptræning

Vi står klar til at hjælpe dig i det øjeblik du kontakter os, hvad enten du har en genoptræningsplan eller en henvisning fra egen læge.

Din genoptræning vil altid foregå med tæt tilknytning til en af vores erfarne fysioterapeuter med speciale i genoptræning.

Genoptræningsplan

Har du været igennem en operation eller et udredningsforløb på sygehuset og fået en genoptræningsplan kan du vælge os som genoptræningssted.

Du skal være opmærksom på at du kun har kort tid til at vælge genoptræningssted fra du modtager brevet med genoptræningsmuligheder i din E-boks.

Når du har valgt os, så modtager vi automatisk besked, og kontakter dig indenfor få dage.

Vi aftaler en tid til en undersøgelse og samtale, hvor fysioterapeuten, i samarbejde med dig planlægger forløbet m.h.t. tid, omfang og målsætning.

Henvisning fra din egen læge

Hvis du har været hos din egen læge og få en henvisning til genoptræning/behandling ringer eller skriver du blot til os for at få aftalt en tid.

Uanset om du har genoptræningsplan eller henvisning fra egen læge vil din genoptræning typisk foregå med den nødvendige vejledning i vores træningscenter og/eller på et af vores mange genoptræningshold.

Så tøv ikke med at kontakte os - Vi står klar til at hjælpe !

Genoptræningshold

 • GLAD knæ og hofte Atrose

  GLAD træningskonceptet er målrettet træning for slidgigt i knæ og hofte kombineret med undervisning.
  Resultaterne for denne form for træning er meget lovende og har op til 4 gange så god effekt som smertestillende medicin.
  Træningen vil foregå på hold 2 x om ugen og varetages af specialuddannet fysioterapeut.
  Træningen vil foregå i vores motionscenter eller i en af vores træningssale.

  For tilmelding - ring eller skriv og få en tid hos fysioterapeut Joakim Aaen eller Janne Thulesen til en indledende undersøgelse og samtale.

  Samlet træningspakke

  • En førstegangsundersøgelse, samtale og test.
  • Specifik og individuel gennemgang af træningsprogram.
  • 1-2 timers teori.
  • 12 x træning i 6 uger på hold med specialuddannet fysioterapeut.

  Tider

  Vi har hold 5 dage om ugen, såvel formiddag som eftermiddag. Forhør på klinikken om dage og tidspunkter.

 • Parkinson hold

  Specialhold for dig som har fået Parkinson. Der vil være fokus på at træne de ting som er svært i hverdagen.

  Der arbejdes med at få bedre balance, koordination, fleksibilitet og god grundform. Der tages individuelle hensyn.

  Træningen har til formål at modvirke følgerne af Parkinson, så deltageren bedre kan klare sin hverdag fysisk. Vi arbejder generelt med styrke og udholdenhed/konditionstræning og lægger vægt på øvelser, der udfordrer balancen og stiller krav til tempo og koordination. Vi arbejder ud fra de nyeste kliniske retningslinjer til patienter med Parkinson.

  Alle mennesker har godt af at motionere, men specielt mennesker med Parkinson får overraskende meget effekt med den rigtige træning. Man kan ikke træne sygdommen væk, men man kan træne, så de daglige gøremål bliver nemmere.

  Der startes med en individuel konsultation, hvor forventningerne afstemmes. Herunder vil deltageren gennemgå en fysioterapeutisk undersøgelse, der bl.a. vil afdække deltagernes træningsbehov.

  Der vil laves tests i starten af forløbet og igen efter 3 mdr. for at se om
  der er en effekt. Holdet vil være med få deltagere (typisk 5-8 personer), så der er plads til individuel vejledning. Der vil være løbende tilgang til holdet.

  Vi er klar til at hjælpe dig

 • Osteoporose hold

  Osteoporose holdene er specielt for dig som har fået konstateret Osteoporose og ønsker at træne på en god og sikker måde.

  Fysioterapeuterne der har holdene, er specialuddannet i osteoporose træning og følger de sidste nye retningslinjer på området.

  Som kom trygt i gang hos os. Ring eller skriv allerede i dag !